За нас

Голд Телеком България АД е лицензиран телекомуникационен оператор, дъщернa компания на “Голд Телеком” (Великобритания) - оператор с дългогодишен опит в обслужването на корпоративни клиенти, бaзирани не само във Великобритания и България, но също и в други Европейски страни. Наши клиенти са много водещи международни оператори с висок ценз и изисквания към качеството на услугите и нивото на обслужване.

Наша привилегия е, че имаме натрупан опит в обслужването на корпоративни клиенти, международни организации и държавни учреждения, нуждаещи се от първокачествени услуги, стабилност, отлична поддръжка и не на последно място – значително намаляване на месечните разходи за телекомуникационни услуги. Профилът на клиентите ни обхваща множество различни индустрии:

  • мултинационални компании
  • дипломатически мисии
  • застрахователни компании и банки
  • водещи международни университети и частни колежи
  • аеролинии, спедиторски и други транспортни компании
  • туристически агенции и туроператори
  • други водещи международни телекомуникационни оператори

Спектърът на телекомуникационни услуги на Голд Телеком включва: алтернативни гласови услуги за национални и международни разговори (входящи и изходящи), национални и международни (глобални) географски и негеографски номера, както и изграждането на комплексни и специфични телекомуникационни решения. Можем да Ви предоставим телефонни линии, като пренесем съществуващите номера в нашата мрежа и значително намалим месечните Ви сметки.  Ние гарантираме отлична комбинация от най-високо качество, конкурентни цени, бърза и ефективна техническа поддръжка. Допълнително можем да предложим напълно безплатно, професионална консултация за подобряване на цялостните Ви комуникации. Техническият ни екип осъществява денонощно (24x7x365) наблюдение и контрол, както на международната ни мрежа, така и на свързаността ни с повече от 20 междyнародни телекомуникационни оператори – във водещите технически центрове за взаимно свързване - София, Франкфурт и Лондон.

Стратегическият ни фокус е насочен към предоставянето на високо надеждни телекомуникационни услуги на възможно най-конкурентни цени. Ние знаем добре, че клиентите изискват (и зависят от) високото качество и безотказност на всички услуги - което ние гарантираме. Поддържането на непрекъсващи комуникационни услуги правят Вашата компания конкурентна и ефективна, а надеждното им менажиране, както и гарантирането на намалени разходи е наша отговорност. Докато Вие се концентрирате в реализирането на бизнес модела си ефективно, ние поемаме грижата за безупречни комуникации на най-достъпни цени.

Ние сме ВАШИТЕ КОМУНИКАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ и предлагаме ЕКСПЕРТИЗА, вместо да предлагаме стандартни услуги.

 

 

 

 

 

 

Бюлетин

Уверете се, че не пропускате интересните събития, като се присъедините към нашата бюлетин програма.

Контакти

Свържете се с нас